2016 is begonnen!

En ik wens iedereen een fijn, gezond, gelukkig en creatief jaar! Maar eerst wil ik toch nog even terugkijken op 2015. Het was voor mij een fijn jaar! Na alle hektiek van de laatste jaren, was 2015 relatief rustig. En dat was fijn! Ik kon lekker bezig met de naaimachine, koken en bloggen. In ieder geval tot november haha.

frisenvrolijk 2015 jaaroverzicht

Op de foto een aantal dingen die ik in 2015 heb gemaakt!

In 2015 heb ik vooral fröbels genaaid. Denk aan het theemapje, de zeversjaaltjes, de lavendeluiltjes en nog veeeeeel veeel meer. Ik heb best wat tijd met de naaimachine doorgebracht. En heb ook het idee dat ik dingen beter doorkrijg. Jeej, vooruitgang! 🙂

Vanaf september heb ik ook weer naailes. Wat me goed bevalt, ik was bang dat ik het qua tijd en tijdstip niet goed zou kunnen volhouden. Maar tot nu toe valt het nog mee. Daar heb ik ook weer veel opgestoken. Ook fijn! Inmiddels naai ik naast hebbedingetjes dus ook kleding. En dat werkt toch een klein beetje verslavend. Zo mooi om dingen aan je eigen figuur aan te kunnen passen! En dit jaar krijg ik, dankzij de Kruidvat abonnementen, 5 keer de KnipMode en de Knippie in de bus. Ik kan niet wachten! Ook zal La Maison Victor ook vast weer mooie dingen uit gaan brengen!

En natuurlijk heb ik ook lekker veel dingen uitgeprobeerd op het gebied van koken en bakken. Je moet toch elke dag koken, dan kan je het maar net zo goed zo leuk mogelijk maken toch? Zo was de tomatensoep in brood een leuke test, ook de twixtaart en gemarmerde yoghurttaart vielen goed in de smaak. Zelf wrapspizza’s en zelfs diepvries pizza’s maken was een leuke ontdekking!

Het enige minpuntje dit jaar waren toch wel de markten. Waar ik probeerde zelfgemaakte dingen te verkopen. Maar wat hartstikke mislukte. Daar had ik zoveel moeite en energie in gestoken. Hoe dat verliep viel me heel erg tegen. Maar ja weer wat geleerd, ik ben GEEN marktmens 😉 .

Verder gaat het privé ook goed met mij en ons gezin (Het klinkt nog steeds raar: ons gezin. Zo volwassen haha en zo voelt het nog helemaal niet ofzo…). Jens en Lana doen het goed en worden binnenkort alweer 2 jaar! Bizar snel lijkt de tijd te gaan (ja ik wordt/ben blijkbaar zo’n persoon… cliché haha).

Ons huis hebben we wel het één en ander in geklust afgelopen jaar. Maar het was meer werk dan ik verwacht had. Onze zolder is echt een grote klus! We zijn al een heel eind. Maar er zit nu een kleine stop in. We weten gewoon niet zo goed hoe we bepaalde dingen aan moeten pakken. En met de drukte van de afgelopen maanden hadden niet echt de tijd en energie om daar verder mee te gaan. Maar het is weer een nieuw jaar. En we pakken het met frisse moed aan! Verder zijn er nog wel wat meer klusjes die nog gedaan moeten worden. Maar volgens mij hou je dat toch. Als je het één af hebt, zie je het volgende ding wel weer wat je eigenlijk toch ook wel aan wilt pakken. Het houd je bezig!

Ik hoop dat 2016 net zo’n fijn jaar mag worden als 2015.
Gewoon een fijn rustig jaar met hopelijk goede gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *