Twixtaart!

JAAAA die is net zo lekker als die klinkt! 😉 Laatst vierden we André zijn verjaardag. Vorig jaar hebben we na de geboorte van Jens en Lana helemaal geen verjaardagen gevierd, want alles was te heftig. Daarom hebben we dit jaar de schade ingehaald! En daar horen natuurlijk zelfgemaakte taarten bij (ja taarten er volgt er nog 1…). En oh man wat was deze lekker!

twixtaart recept

En zojuist is het allerlaatste stukje van deze heerlijke taart achter de kiezen (sorry pap, er is geen stukje meer over… zo lekker 😉 ). Volgens mij is dit 1 van de populairste taarten van Laura’s Bakery (wat een leuke blog blijft dat toch!). Het recept staat in het taartenboek dat ze voor de Action heeft gemaakt, maar is gelukkig ook te vinden op haar blog, en wel hier!

De strepen bovenop zijn niet zo mooi geworden als haar voorbeeld. Maar met die techniek, die ze uitlegt voor het patroon, lijkt het al snel heel wat.

De volgende keer
– Ga ik toch de helft aan chocola gebruiken denk ik, die was wel erg ruim.
– Ga ik de spuitzak van de witte choco niet boven de taart knippen… what was i thinking?
– Want dan wordt het patroon vast nog mooier 😉
– Ga ik echt kleinere punten snijden, ook al staat dat een beetje lullig, deze taart in 10 punten ipv 14-16 snijden was niet zo’n goed idee. Want hij vult echt ENORM! ->misselijk!
– Of misschien in m’n vierkante taartvorm ‘m maken, en vierkantjes snijden. Staat feestelijk!
– Maar vooral ga ik ‘m nog eens maken, want hij was zoooooo lekker!

Eén gedachte over “Twixtaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *