November en december…

Alsof de wereld vergaat… Zo zijn die laatste twee maanden van het jaar in de drukkerij. Elk jaar weer. Het is toch echt te bizar voor woorden! Gelukkig heb ik nu lekker vakantie. Maar oi wat een maanden!

Eigenlijk begon het dit jaar al in oktober. Ik weet niet wat het is, maar ALLES heeft spoed. Overal zit een bizar hoge druk op. Mensen zijn sneller onvriendelijk en eisen dingen in plaats van lief te vragen. Hoewel ik toch echt veel harder voor je loop als je aardig tegen me doet 😉 .

Ook thuis was het best druk. Een tweeling richting de twee jaar is toch soms best pittig. Leuk, maar pittig. Dingen uittesten wat wel en niet mag. Een eigen willetje krijgen. Het woordje NEE leren 😛 . En heeeeeul hard weglopen als je hoort: tijd voor een schone broek haha. Wat genieten met die twee. Maar het kost wel energie. Zeker als je nagaat dat een jaar geleden zich alleen rollend/tijgerend konden voortbewegen. Man, wat hebben ze dit jaar dan toch alweer veel geleerd. En wat zijn ze snel haha.

Maar wat zijn we blij hoe goed het met ze gaat! Van de vroeggeboorte merk je niets meer. En daar zijn we heeeeeel dankbaar voor! Ik ben benieuwd wat ze komend jaar allemaal voor nieuwe dingen ontdekken!

En nu is het vakantie! Tijd om bij te komen. En dat is hard nodig! Misschien zelfs weer een beetje tijd voor m’n blog. Want de afgelopen maanden heb ik zelfs nog het één en ander genaaid. Een uitlaatklep noem je dat.

Fijne feestdagen!

Liefs Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *