Gemaakt in 2014!

Eigenlijk best nog wel wat! Ondanks dat ik in ’t begin van ’t jaar wel even wat andere dingen aan m’n hoofd had. Is er toch nog redelijk wat onder de naaimachine vandaan gekomen dit jaar.

frisenvrolijk 2014 jaaroverzicht naaien

Het jaar begon heel gezellig met deze warmtekat. En nog wat meer kleine dingetjes. En twee fijne positiepyjama broeken. Die toen nog nodig waren haha.

Maar in februari liep natuurlijk alles helemaal gek, omdat Jens en Lana ineens 10 weken te vroeg ter wereld kwamen. Na een hele tijd ziekenhuis in en uit te zijn geweest. Begon het voorzichtig weer te kriebelen om even met m’n handen bezig te zijn en verstand op 0. Soort van dan 😉 . En begon ik met spuugdoekjes en omslagdoeken voor Jens en Lana.

En daarna is ’t wel lekker gegaan met dingetjes maken. Fijn om me daar op te kunnen storten! In de zomer kwam er een lekkere Sunny Pants voor mezelf bij. Die inmiddels is bevorderd/gedegradeerd (wat je wil haha) tot pyjama broek.

Er volgenden wat maanden waarin ik wat leuke dingen heb gemaakt. De kaartenmap vind ik erg leuk en handig. Het manicuretasje was ik erg blij mee, hoe die eruit kwam. En de Alice tas vond ik ook goed gelukt.

Vanaf november kwam ik een beetje in een ‘dip’ qua leuke dingen maken. Want op het werk in de drukkerij was de kerstgekte losgebarsten. En met Jens en Lana is het natuurlijk ook ‘druk’. Of nou ja druk, je hebt altijd wel iets te doen (hallo ontploft huis haha).

Maar het is nu kerstvakantie en er is bijna een nieuw jaar in zicht. Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een frisse start. Want wat ik nog graag zou willen maken…. tja dat is een lange lange lange lijst. Maar wie heeft dat nou niet 😉 .

Zie hier de hele lijst, wat er allemaal voor moois gemaakt is dit jaar!

2 gedachten over “Gemaakt in 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *