Spuugdoekjes

Al een tijdje geleden gemaakt, maar toen stond mijn hoofd nog niet naar bloggen.
Ik was net bezig met m’n nieuwe labels en wilde IETS voor de kindjes maken.
Maar wel iets waar mijn hoofd niet al te aanwezig bij hoefde te zijn 😉 .
Want uhm die was verre van aanwezig…

Spuugdoekjes DIY

Toen Jens & Lana in het ziekenhuis lagen, voor de tweede keer. En ik maar 1 keer per dag langs mocht komen, moest ik mezelf bezig houden met iets. Anders werd ik gek.
Dus dan maar even de naaimachine naar de keuken gesleept. Vierkantje lapjes op elkaar naaien. Daar hoef je niet te veel bij na te denken…. toch?

Uhm een klein beetje wel dus, maar goed dat maakt niet uit. Ik wilde spuugdoekjes maken met mijn hippe labels ertussen. Als je de doekjes opvouwt, zit op elk doekje de label op een andere plaats… en hier een daar niet helemaal recht… oh well ze zitten ertussen was op dat moment de gedachte 😉 . Ook met naaien moest ik weer even inkomen, het was
een tijdje geleden. En zelfs rechtoe rechtaan lukte niet helemaal recht. Maar het was
weer een eerste projectje en de kindjes lagen in het ziekenhuis met hun hoofdje op zo’n spuugdoekje (ze spuugden toen nogal veel). Deze doekjes droeg ik bij me zodat ze mijn geur bij zich hadden. Ze lagen er fleurig bij en hadden mijn geur bij zich. Fijn toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *