Omslagdoeken

Tja en dan moet je toch wat. De hele dag gaan zitten aftellen tot je weer naar ’t ziekenhuis mag is ook niet wat… Ik had in mijn zwangerschapsverlof nog heel wat dingen willen maken voor Jens & Lana. Dan doen we dat nu maar šŸ˜‰ . DeĀ eerste dingetjes op ‘de lijst’ waren deĀ omslagdoeken.

poofy stoffen boekomslag

Ik had het al helemaal geknipt klaar liggen. Ze zijn 75 x 75 cm geworden. Ik had een meter witte badstof gekocht en deze was 1.5 meter breed šŸ™‚ . Daar kon ik er precies 2 uithalen. Met een rond bord heb ik de hoeken afgerond gemaakt. Een leuk stofje uitgekozen voor de kap. Biaisband erbij en een lintje om het op te hangen. Alles uitgezocht, geknipt en klaar gelegd.

Bovenstaande had ik dus vlak voor mijn ‘verlof’Ā gedaan. Maar wat dus uiteindelijk een paar dagen voor mijn bevallingĀ bleek te zijn.Ā Sindsdien lag het op stapel. En nu is het eindelijk af! En Jens & Lana passen er gelukkig nog met gemak in! Anders waren het kraamcadeau’s geworden voor in de toekomst haha.

DSCN0447 kopie

Edit:
Een volgende keer satijn biaisband gebruiken! Deze blijven mooier in de was en droger!

EĆ©n gedachte over “Omslagdoeken

  1. Hoi Jolanda

    Wat heb je leuke omslagdoeken gemaakt voor Jens en Lana, hopelijk hebben ze gevonden waarom ze zo huilen en hebben jullie ze weer lekker thuis.
    We volgen jullie blog getrouw, dus het is niet dat we niet aan jullie denken, maar we hebben niet gebeld omdat je het al druk genoeg hebt met jezelf en jullie kindjes.

    Groetjes van alle dames van de maandag naailes en natuurlijk van mijzelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *