Sewing saturday: LMV Sunny Pants

Jaja ook hier is een ‘Sunny Pants’ uit La Maison Victor verschenen. Eigenlijk had ik dit leuke stofje gekocht voor de June Dress. Maar ik dacht dat die toch iets te dun zou zijn hiervoor. En die sunny pants gingen me steeds meer aanstaan! Lekkere comfy broek
voor in de zomeravonden!

lmv sunny pants

Terwijl ik de sunny pants eerst eigenlijk niet zo geweldig vond, maar ik zag het steeds vaker voorbij komen.  En begon het idee steeds leuker te vinden. En oooh wat zit die fijn!
Heerlijk dun katoentje! Deze mooie stof heb ik trouwens gevonden bij Samitex in Wierden. Super leuke winkel!

Ook de beschrijving in LMV was erg duidelijk door alle tekeningen. Nu had ik zo’n soort broek met dezelfde soort zakken al eens eerder gemaakt. Het was toen mijn laatste projectje op naailes. Dus ik wist nog hoe dat ook alweer zat met die zakken. Dus wat dat betreft was deze broek niet helemaal ‘eerlijk’ om de werkbeschrijving van LMV helemaal te beoordelen haha. Maar dat gaat vast goed komen met de June Dress. Die ooit nog gemaakt gaat worden!

Mocht ik deze broek nog een keer gaan maken, dan ga ik ‘m wat meer verlengen.
Ik had dat nu ook al iets gedaan, maar toch nog niet genoeg. De broek ging iets hoger
in mijn middel zitten dan ik had verwacht. Hierdoor heb ik er een ienimini zoompje in gemaakt. Anders had ik echt ‘hoog water’. En als ik dan toch bezig ben, misschien
de pijp onderaan ietsje wijder maken. Dan is die perfect!

Ik twijfelde heel erg of ik het een broek voor ‘in-huis’ vond of voor ook ‘gewoon’.
Papa vond het een pyjama broek hihi. En daar kan ik ‘m geen ongelijk in geven.
Maar nu lette ik op straat eens op. En guess what: Iedereen lijkt wel zo’n ‘pyjama’ aan
te hebben haha. Dus ‘gewoon’ durf ik deze broek ook aan. Maar dan wel casual, niet naar werk of een fancy feest 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *