Weer op naailes!

 

Het gaat weer beginnen! Ik ga weer op naailes, hekje zin in! Toen ik in verwachting was van Jens en Lana had ik al aangegeven te stoppen op naailes. Door de vroeggeboorte was de naailes ineens abrupt afgelopen. En op dat moment had ik er ook geen behoefte meer aan of zin in. Toch bleef ik wel bezig met de naaimachine. Maar vooral met simpele dingen. En tja wat kan ik zeggen… het bloed kruipt waar het niet gaan kan… Ik ga weer beginnen met naailes, yes!

En ook al snel! Ik heb er zo’n zin in! Maar tegelijk voel ik meteen de ‘stress’ die ik eerder ook vaak voor een naailes voelde; ‘Ik heb de boel nog niet voor elkaar!’. Aaaghr! Wat wil ik nou eigenlijk leren? En hoe komt het dat ik weer op naailes ga?

Thuis heb ik de afgelopen anderhalf jaar voornamelijk simpele snel-klaar dingen gemaakt. Tricot en rekbare stoffen bleef ik een heeeeeeeeeeeeeeeel eind bij uit de buurt. Want dat doet nooit wat ik wil! Dus dat wordt een uitdaging.

Ook wil ik graag meer over appliceren leren. Hoe je het kunt bevestigen met zo’n mooie steek. Geen idee welke ervoor gebruikt wordt, maar ’t lijkt verdacht veel op een knoopsgatensteek. Maar HOE doe je dat dan met ronde en puntige vormen?

Graag wil ik ook meer kleding voor Jens en Lana maken. Of nou ja meer??? Kleding in elk geval. Zoveel heb ik dat nog niet een gedaan, een mislukt truitje hier voor Jens (nooit gedragen het bleek zo wijd dat ik er beter een nijlpaard in kon stoppen….). En oké wat schattige dingen voor Lana zoals deze stoere skaterok en dit leuke jurkje. En ohja dit babyjasje was toen wel erg mooi geworden, gelukkig ook veel gebruikt 😉 . Zoals je ziet vind ik het makkelijker meiden dingen te maken *kuch*… sorry Jens! Ik ga m’n best doen om superstoere dingen te maken! Promiss, geen bloemetjes of funky stofjes!

En eigenlijk wil ik ook heeeeel graag een patroon maken van die schitterende King Louie – Heidi dress. Hier heb ik er al eens mee zitten kloten. Van een lief meisje bij Sancho heb ik goede tips gekregen, waar ik tot mijn schaamte nog niets mee gedaan heb.

Dan heb ik ook nog deze geweldige stof wil ik ook nog een super chique jurk mee wil maken la Karen Millen. Je merkt het…. Wensen genoeg. Altijd blijven dromen 😉 . Maar ik hoop dat ik dit toch echt wel in waarheid kan omzetten!

Daarnaast heb ik nog een klein struikelblokje… De les is ’s avonds van half negen tot half elf. Op zich niets mis mee. Maar dat ik voor mij laat. Heel erg laat! Ik ben namelijk een ochtendmens… En ’s avonds hoor ik keurig in mijn bed te liggen. Anders ben ik de volgende dag … uh…. niet zo aardig..?.. Uh ja… Dat wordt nog een dingetje. Nu kom ik wel vaker laat in bed (damn Netflix! ssssttt!!!). Maar een serie liggen kijken of bezig zijn en ook nog op moeten letten blijven toch twee verschillende dingen. Wish me luck! En vooral ook veel plezier, dat hoop ik er te vinden. Naast alle wijsheid enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *