Babyjurk Grace nummer 2

En die past! Jeej! Blij! Hier had ik de eerste variant al gemaakt.
En die was helaas te klein voor Lana. Maar deze past, yes!

babyjurk grace emma en mona

De vorige keer had ik maat 74 genomen en die verllengd, maar dat was toch te klein. Deze keer het zekere voor het onzekere en maat 86 genomen. Innemen kan altijd, groter maken wordt lastiger 😉 was de gedachte.

En deze heb ik in totaal alsnog 5 cm verlengd. En nu past die perfect. Het patroon voor de Grace jurk staat bij de blog van Emma&Mona inmiddels online. Ik zie dat er wat kleine verduidelijkheden in zijn gemaakt. Helemaal top!

Vooral die mouwtjes vind ik superlief staan. Ik denk dat ik er hier nog wel wat van ga maken. Zo’n leuk patroon! En nog makkelijk ook 😉 .

Deze stof heb ik laatst trouwens gehaald bij Samitex. Zo’n vrolijk stofje!

EÊn gedachte over “Babyjurk Grace nummer 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *