Omslagdoek met flanel

Welke nieuwe baby zou hier nou niet in willen liggen? Een heerlijk zachte omslagdoek! Met aan de binnenzijde flanel. Lekker stoer met die sterren aan de buitenkant. Yup, het eerste item voor de koelefair is een feit!

omslagdoek baby flanel diy

Leuk is ook dat ik deze heb afgewerkt met satijnen biaisband, staat zo mooi! Mijn schoonmoeder heeft bij de geboorte van Jens en Lana ook omslagdoeken gemaakt met een satijnen biaisband. En die blijven gewoon zo mooi in de was!

Mijn eigengemaakte omslagdoeken had ik toen met gewone biaisband gemaakt. Maar als je die vaak wast, dan word je niet echt vrolijk van de kwaliteit… Vandaar maak ik zulk soort dingen nu met of satijnen biaisband of zelfgemaakte biaisband!

Ok√© het eerste ‘Fris&Vrolijk’ item voor de koelefair is een feit. Op naar de volgende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *