Dagboeken voor de NICU

Pasgeleden hadden Jens en Lana een folluw-up afspraak bij het ziekenhuis in Zwolle. Dit krijgen ze op 1, 2 en 5 jarige leeftijd, ter controle of ze niets over hebben gehouden aan de vroeggeboorte. Het klinkt spannender dan het is. En alles was in orde (jeej!). We wilden toch nog graag de NICU een bedankje geven voor hun goede zorgen toen. Dus brachten we daar nog even een kort bezoekje.

dagboeken NICU omslag diy

In de tijd dat Jens en Lana in het ziekenhuis lagen hielden de verzorgers in een dagboekje hun ontwikkelingen bij voor ons. Omdat wij ze toe maar kort per dag zagen, werden we o.a. zo op de hoogte gehouden. En nog zijn die dagboekjes ons dierbaar. Wij waren toen zelf niet in staat om deze te halen na de geboorte, dus die hadden we gekregen van de afdeling. Daarom leek het ons mooi om wat dagboeken terug te schenken. Zodat ze daar ‘nieuwe ouders’ blij mee kunnen maken. Die in net zo’n waas zitten als waar wij toen in zaten.

Ik heb ze gemaakt zoals ik hier eerder heb beschreven. Alleen heb ik nu aan de zijkant een lusje gemaakt, waar je een pen in kan steken.

2 gedachten over “Dagboeken voor de NICU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *