Fris&Vrolijk op de Koelefair 2015!

Op zondag 20 september sta ik voor het eerst op een fair! 🙂 . En wel op de Koelefair in Markelo. Een idee van mijn nichtje. Superleuk! Maar toch ook wel spannend!

Koelefair 2015 Markelo aankondiging

Op de foto hierboven kun je wat dingen zien die ik gemaakt heb.

Ik had voor haar schoonzus deze gerimpelde rokjes gemaakt, als bedankje. En die vonden ze volgens mij wel leuk en goed afgewerkt. Mijn ‘skills’ zijn de afgelopen 2 jaar goed omhoog gegaan! Jeej! We waren laatst aan ’t appen over wat anders en toen vroeg ze mij of staan op de Koelefair niet iets voor mij zou zijn. Dat is een fair voor bedrijven maar ook voor hobbyisten. Mijn categorie 😉 . En dat lijkt me eigenlijk wel een hele leuke ervaring!

Dus wat heen en weer gemaild met de mensen die daarover gaan. En ik mag er ook staan. Helemaal geweldig! Het is trouwens een fair van de Kösterskoele, het openluchttheater in Markelo. Die voeren in juli/augustus ook altijd leuke voorstellingen op. En hebben daarnaast ook andere activiteiten zoals deze leuke fair! De laatste jaren heb ik geen voorstelling meer gezien. Maar vroeger gingen we daar altijd met de hele familie naartoe. Tuinkussens mee om op te zitten. Tas vol drinken en snoepjes mee. Hamburgers in de pauze haha nostalgie 😛 . De meeste familie van mij woont namelijk in Markelo en omstreken. En ja dan ‘moet’ je hier natuurlijk wel naartoe!

Gelukkig duurt het nog even voordat de fair er is. Want ik heb nog niets wat ik kan verkopen, klein detail… Intussen al wel heeeeeeeel veeeeeeeel ideeën. Nu de uitwerking nog 😉 . Laatst heb ik op het stoffenspektakel in Zwolle nog deze leuke stofjes gehaald waarmee ik leuke dingen kan maken. En het is tevens een mooi project om mijn bestaanden ‘stoffenstash’ eens te verminderen. Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn. Ik heb er zin in!

Mocht iemand trouwens nog tips en trics hebben over het staan op een fair, dan hou ik me aanbevolen!

De komende tijd staat me dus nog wat te doen! Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *