Gele Moleskine :)

Er is hier toch weer Moleskine in huis gekomen. Eerder had ik al deze mooie paarse variant. Welke VOL was. Daarna ging tijdelijk over op een eigen gemaakt boekje. En die is ook bijna VOL 🙂 . Tijd voor een bezoekje aan Waanders in Zwolle, nooit vervelend!

moleskine geel waanders zwolle

Na een beetje twijfelen (want dat doe ik nou eenmaal haha) is het de gele variant geworden. Want weet je hoe vrolijk! Daar wordt je toch blij van? Dus hopelijk wordt het een blije tijd, die bij deze mooie Moleskine past.

Wat schrijft dat fijn Moleskine. Nou vind ik de boekjes van de action ook prima. Maar voor een dagboek mag het toch een tikje specialer 😉 . De Hema boekjes vind ik dan weer te vaak veel te donkere lijnen hebben (waar je al niet over kunt miepen haha). Dus die vallen af. Alleen een Moleskine is hier in ’t dorp niet te vinden. En nou kun je ze ook online bestellen, maar dat is zo saai!

En een nieuw boekje halen was een goed excuus om even naar Waanders te gaan in Zwolle. Echt als ik tijd teveel zou hebben, dan zou ik hier wel een middag rond willen brengen. Zooooo veel boeken…. (kwijlt even weg…). Kijk hoe mooi!

waanders in de broerenkerk zwolle waanders in de broerenkerk zwolle2

 

EÊn gedachte over “Gele Moleskine :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *