Moleskine

Oké, er begint zich een lichtelijke verslaving te vormen. Namelijk Moleskine boekjes. Een jaar terug had ik er 2 besteld. 1 als dagboek en 1 als notitieboekje dat ik altijd bij mij heb. Het dagboek is al lang en breed vol, en het notitieboekje ben ik kwijtgeraakt…. Tijd voor een nieuwe ronde.

Moleskine

Ik kan er nog steeds niet over uit dat ik m’n notitieboekje ben kwijtgeraakt. Zwaar irritant! Dat boekje was me heilig!!! Ik had er zo ontzettend veel tips, ideeën en persoonlijke dingen in staan… 🙁 Allemaal foetsjie… Inmiddels ben ik het boekje al
een maand kwijt. Ons huis staat helemaal op de kop ivm verhuizing. Ik heb alles al doorzocht, maar kan het boekje niet vinden. Ik hoop dat ik het boekje na de
verhuizing weer vindt en niet dat iemand anders nu alles van me weet (slik…).

Anywayz… het werd dus tijd voor een nieuwe. Ik schreef de laatste maand van alles op losse briefjes, in mijn agenda, in mijn dagboek, mailde mezelf etc. Dus het werd een warboel ;).

Ik was op de site van Moleskine aan het rondneuzen en aan het twijfelen of ik niet gewoon een Hema boekje zou halen. Dus even bij de Hema rondgeneust, maar nee ik ben te verwend geworden met Moleskine. Dus toch maar online besteld. Weer een dagboek en een notitieboekje. Ze waren nu zelfs in meerdere kleuren leverbaar (jeeej!). Ik heb voor de paarse varianten gekozen.

Ik ben ooit bij Moleskine gekomen toen ik zat te googlen naar iets in de trant van dagboek + schrift ofzo :P. En dat papier schrijft echt geweldig. En met de harde kaft is hij ook behoorlijk ‘rommeltas-proof’. Nadat mijn dagboek van Moleskine vol was, ben ik verder gegaan met een notitieboek dat ik nog had liggen. Deze is nou ook bijna vol en ik kan niet wachten om weer te gaan schrijven in Moleskine.

Op de site zag ik ook een week agenda. Met links de dagen en rechts ruimte voor notities. Hoe Ge-Wel-Dig! Zeker voor een lijstjes maker als ik. Die gaat er in 2014
dus komen! Ik hoop wel dat die ook in meerdere kleuren dan zwart en rood te verkrijgen is. En anders een leuk stofje omheen plakken?? (Zou dat kunnen?)

Uhm ik zie dat ik behoorlijk Moleskine loop te kwijlen, sorry. Maar het is zo’n geweldig product. En tja als ik eenmaal enthousiast ben…. Het enige nadeel is dat het allemaal vrij prijzig is. Maar zolang ik er nog geen 5 in ’t jaar verslijt is het me wel waard!

3 gedachten over “Moleskine

  1. Wat een goed idee! Het lijkt zo simpel, maar ik ben nog niet echt op het idee gekomen een ouderwets notitieboekje te kopen. Ik loop continu met ideeën in mijn hoofd (niet vergeten! niet vergeten!) of Whatsapp ze naar Dennis. Misschien ook maar eens een notitieboekje halen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *