Dromen, dromen, dromen….

Wie heeft ze niet? Ik heb ze ook. En het wordt nu eens tijd om een paar van die dromen werkelijkheid te laten worden!

En 1 van die ‘dromen’ is ons huis tot in de puntjes af te krijgen! De zolder ‘verbouwen’ tot kantoor voor André en hobbyplek voor mij. En ach in elke ruimte is bijna nog wel ‘iets’ te doen. Al is het maar een lamp ophangen o.i.d. haha. In september 2013 kregen we de sleutel van ons geweldige huis! Toen was ik zwanger van Jens en Lana. Qua klus-timing niet superhandig. In 2014 was het een raar jaar en kwamen we aan weinig dingen toe. En 2015 wordt het jaar van de puntjes op de i 😉 .

Ook fotoboeken maken staan hoog op mijn lijstje. Ik denk er veel aan, maar maak er weinig tijd voor. Mijn laatste fotoboek is uit 2011… woops, ik heb nog even wat jaren in te halen haha. In 2012 maakte ik de jaarboeken van 2008 t/ 2011. Nu wordt ’t tijd voor nog zo’n fotoboeken slag! Als je er eenmaal inzit dan vlieg je erdoor. Maar voordat je daar dan ook werkelijk tijd voor maakt…

Ook wil ik graag de lay out van mijn blog aanpassen. Ik weet nog niet hoe en wat. Maar hij gaat helemaal op de kop! Maar dat zal nog wel even duren. Ik heb nu een standaard WordPress template. Graag zou ik eens kijken of ik (samen met iemand) iets uniekers kan creëren.

Maar in alles gaat tijd zitten. Veeeeeeeeeeel tijd 😉 . Daarom zullen er wat minder frequent blogposts van mij volgen. Dit betekend niet dat mijn naaimachine volledig aan de kant gaat. Want dat is ontspanning voor mij! Hij zal alleen iets minder vaak op de tafel staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *