Overnight oats

Alvast sorry, het gaat weeer over eten haha. Naaien lukt nog niet in ons nieuwe huis, maar ja eten moet je wel elke dag he :).

’s Ochtends ontbijt ik eigenlijk altijd met Brinta. Lekker warm begin van de dag :). In een enthousiaste bui had ik ooit eens havermout gekocht, want gezond. Ik heb ’t twee keer met melk gebruikt zoals op de verpakking stond… Maar ’t was gewoon echt niet mijn ding. VIES! Totdat ik dit bij Misslipgloss zag. Wat een verademing!

overnight oatsZo ontzettend heerlijk! Mijn brinta moet het nu vaker afleggen tegen overnight oats. Ik doe ze eigenlijk altijd in yoghurt. Koude melk vind ik vies. Sterker nog, ik mag dan van de boer komen, maar melk drink ik echt niet! Het is eigenlijk een wonder dat ik brinta zo lekker vind haha. Ook warme melk met anijs lust ik. Maar melk gewoon puur, no tnx! :).

Meestal maak ik de overnight oats zo klaar: Wat yoghurt in een leuke vrolijke kop van Blond Amsterdam (je moet natuurlijk wel vrolijk beginnen op de dag he ;)). Daar strooi ik wat havermout over. Vervolgens gooi ik er vaak wat rozijnen en banaan in plakjes over. Roeren maar, schoteltje erop en in de koelkast. En ’s ochtends is mijn ontbijtje klaar. Met yoghurt wordt het nogal een dikke prak, maar dat vind ik juist wel lekker.

’s Ochtends ben ik nogal traag, zeker met eten. Brinta giet ik zo naar binnen. Deze overnight oats kosten me wat meer tijd. Vaak eet ik de helft op en de andere helft kieper ik in een bakje en eet ik op werk op. 🙂 Heerlijk!!! Dus Misslipgloss bedankt voor het delen van de overnight oats! Ben er nogal fan van geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *