Cadeau idee: DIY pannenkoeken set

Mijn ouders waren pasgeleden 36 jaar getrouwd. En ze namen ons (de kinderen&co) mee naar ’t Pannenkoekenhuus om het te vieren. Jeej! Maar ja dan wil je niet met lege handen aankomen dus wat geef je dan?…..

pannenkoekenset diy

Juist, een DIY pannenkoeken set :). Is weer eens wat anders dan een bloemetje.

Wat had ik hierin gestopt:
– Bloem
– Houdbare melk (want ja om ze nu meteen de volgende dag aan het pannenkoeken bakken te zetten is ook alweer zo wat ;).)
– Eieren
– Stroop
– Poedersuiker

De bedoeling was om er ook nog een boekje bij in te stoppen met recepten. Ik zag op internet dat er wel verschillende leuke boekjes te koop waren. Maar helaas bedacht ik dit 1 middag van tevoren (natuurlijk!). En de boekenhandels hadden niets. Dus dacht ik: dan maak ik zelf een leuk boekje. Ben natuurlijk niet voor niets dtp’er ;). Maar ja dan is 1 middag toch ook echt te kort dag haha. Dus pa en ma ik weet dat jullie dit lezen, het boekje komt er (kuch ooit) nog :).

pannenkoekenset diy2

Bij het Pannenkoekenhuus was het zeer gezellig en heeeeel erg lekker. Zoveel idee├źn opgedaan! Ik had een pannenkoek met shoarma (zie foto hierboven). Had ik al gezegd dat het heeeel erg lekker was? haha. Ik ben toch zo benieuwd hoe ze de pannenkoeken bakken daar. Alleen daarvoor zou ik er wel even een bijbaantje willen. Dus als mensen tips hebben om deze geweldige pannenkoeken te bakken, ik hoor het graag ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *