Youtube afspeellijsten

Als ik op een andere computer werk dan mijn Imac, dan zet ik vaak een youtube afspeellijst aan. Op m’n Imac heb ik Itunes op ‘random’ staan. Maar ja op mijn laptop of als ik op iemand anders zijn computer werk heb ik daar ‘mijn’ muziek natuurlijk niet. Ook als ik alleen zit op werk wil ik nog wel eens een afspeellijst aanzetten.

yt lijst

Zie hier mijn Youtube afspeellijst met allerlei soorten muziek. Gewoon fijn om te luisteren. Het enige irritante vind ik de reclames die telkens tussendoor komen.

‘Vroeger’ luisterde ik veel naar Nightwish, Sonata Arctica, Within Temptation en Evanescene (jaja ik had een ‘gothic-ish’ tijd ;)). Tegenwoordig vind ik die minder interessant, maar laatst stuitte ik op een afspeellijst van Within Temptation met allemaal covers. Supermooi!

Superhandig van die afspeellijsten :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *