Pannenkoek Shoarma

Ooit hebben we gegeten bij ’t Pannenkoekenhuus in Marle. Sinds ik hier de pannenkoek shoarma heb gehad, staat deze nog regelmatig bij ons op het menu. Zo lekker!

Pannenkoek shoarma recept

Je kunt hier dit basisrecept voor gebruiken. Maar dan iets minder melk, bijvoorbeeld 350 ml in plaats van 500 ml. Zodat de pannenkoeken wat dikker worden.

De shoarma bak je even in een koekenpan, zodat die gaar is. Eventueel nog extra kruiden met shoarma kruiden, zout en peper.

Leg de pannenkoek op een bord. Doe hier de shoarma op. Voeg hier vervolgens wat ruccola aan toe. Wat knoflooksaus erover. Een schaaltje knoflooksaus erbij. En klaar!

Zo simpel en zo lekker! En het vult ook nog eens gigantisch! Na 1 zo’n pannenkoek ben je wel klaar haha. Scheelt weer heeeeel veel pannenkoeken bakken 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *