Bye bye Expedit!

We zijn ons interieur iets aan het aanpassen. Jeej!
En al het ‘zwart’ gaat (eindelijk) de deur uit haha. Waaronder ook de grote Expedit kast.
En man, wat kon er veel in dat ding worden gestouwd! Ongelooflijk hoeveel een mens erin kan proppen, onder het mom: ‘Ruim ik later wel ‘echt’ op’…. right… Haha maar dat is nu echt ten einde! Want hij is verkocht!

bye expedit 5x5Jup zo werd de kast gebruikt/misbruikt… Hoe groter de kast, hoe meer zooi je erin gooit

De kast stond al een tijdje op marktplaats. En ineens kwam daar een fatsoenlijk bod, en 2 dagen later zou die worden opgehaald. Er was wel een klein stress momentje want uh… ik had nog 25 vakken vol met zooi. Woops! Nog snel ‘even’ opruimen, uitzoeken en een nieuw plaatsje voor vinden. Ook al mijn naai spullen lagen in deze kast (stof, fournituren etc je kent het wel de hele riedel, handig joh zo’n grote kast!).

Nu hadden we nog een oude kleine expedit (2×4 vakken) in onderdelen in de schuur staan. Die heeft André maar snel in elkaar gezet en tadaa de ergste zooi is daar tijdelijk naartoe verhuisd. Dat zoeken we wel uit als de zolder klaar is. (Want die komt ook steeds een klein beetje meer af, jeej!).

Nu hebben we nog een kale plek in de keuken, waar de expedit stond. Maar niet voor lang… Want…. ER KOMT EEN BUFFETKAST! Doet een vreugdedansje, jeej! En voorruit nog één en omdat het kan, nog één! Heb ik al eens gezegd dat ik al jaaaaaaaren kwijl over het idee ‘buffetkast’? Zo’n mooie witte met schuifdeuren. Maar het kwam er nooit van, want: duuuuuuuuur. Tot pasgeleden, toen vonden we er een mooie, met een mooie prijs! En nu nog even wachten tot die geleverd wordt 🙂 . In gedachten is die al wel dertig keer ingedeeld. En straks er maar goed voor zorgen dat dat geen ‘zooi-vanger’ wordt, zoals de expedit haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *