Theemuts: Vrolijk Landelijk

Na deze en deze theemuts heb ik er nog 1 gemaakt.
Landelijk met een vrolijke twist, ik kon het niet laten…

Theemuts vrolijk landelijk

Lekker vrolijk door de hardroze binnenzijde met witte stippen. Daar word je toch gewoon blij van! Deze theemuts heb ik met dubbele fiberfill gevoerd. En nu is die precies dik genoeg. Daar blijft de thee lekker warm onder!

De stof heb ik ooit via mijn schoonzusje gekregen. Ik heb daar nog een hele lap van. Nog eens goed van gaan bedenken wat voor moois ik daar mee ga maken. Het is zo’n leuk stofje. Stevig ook, tegen het canvasachtige aan. Misschien een leuke grote shopper?

Is ondertussen mijn theeglas al beroemd geworden op mijn blog? Haha. Deze heb ik ooit bij de Blokker gekocht en ben daar nog steeds heel blij mee. Ik vind ze zooo mooi! Hopen dat ze nog jaaaaaren meegaan 🙂 .

Voor de liefhebber, deze theemuts is te koop voor € 25,00.
Mocht je interesse hebben stuur dan een mailtje naar jolanda@frisenvrolijk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *