Silhouette Cameo 3 binnen!

Holie molie, is het echt? Ein-de-lijk is de silhouette cameo 3 binnen!

silhouette-cameo-3-binnen

En nu heb ik er momenteel geen tijd meer voor… Hoe erg is dat!

Ergens in april/mei zag ik voor het eerst een Cameo. Man wat een gaaf ‘speelgoed’! Nadat ik me er wat in had verdiept wilde ik ervoor gaan! Nog even wachten tot het vakantiegeld binnen was, en dan ging ik ‘m bestellen. …Maar een week voordat het zover was… kwam er een persbericht de wereld in: Er kwam een nieuwe versie uit! In augustus waarschijnlijk.

Oh well, wat zijn die laatste maanden he 😉 . Ik kon m’n geduld nog wel bedwingen (oké oké, het koste moeite, maar toch haha). Yes! Besteld in de pre order!

En toen wachten… wachten… wachten… Laatste week augustus zou het zover zijn. Toevallig in mijn vakantie, handig! Maar helaas, de levertijd werd uitgesteld. Het zou eind september worden. Bummer! Want halverwege september is ook mijn nieuwe opleiding begonnen.

En nu die opleiding (Web Engineer bij CMMM) is gestart, is die toch heftiger dan verwacht! Heftiger als in: Oh my, wat gaat daar veeeeeeeel tijd in zitten! Dus in m’n (spaarzame) vrije minuten ga ik eens kijken HOE die Cameo eigenlijk werkt 😉 . Ideeën te over, nu nog tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *