Omslagdoek voor Jeroen!

Het begint bijna een ‘handelsmerk’ te worden he, haha. Een omslagdoek geven als kraamcadeau. Ik blijf erbij dat het een geweldig kraamcadeau is. Daarom heb ik er gewoon nog één gemaakt, voor de geboorte van de nieuwste stoere jongen in de familie: Jeroen!

omslagdoek-jongen-ster-grijs-aquaHij lijkt een beetje op deze omslagdoek. En dat kan kloppen. Ik vond die kleur grijs zo mooi, dat we dat gewoon nog een keer doen! Deze keer geen satijn biaisband, maar een leuke katoenen met print!

Normaal grijp ik graag naar satijn biaisband voor omslagdoeken. Maar die kon ik deze keer niet vinden in de kleur die ik wilde. Er was er wel één, maar die voelde zo ‘plastic-erig’ (is bij deze een woord 😉 ) dat ik die snel weer teruglegde. En toen viel m’n oog op een katoenen biaisband met print. En deze met sterren was het leukste en stoerste!

Ook deze keer heb ik zelf de applicatie in ster vorm gemaakt. Als je dat eenmaal hebt gedaan is dat zooo veel leuker dan een ‘kant-en-klare’ applicatie.

Ik hoop dat Jeroen en zijn papa en mama veel plezier zullen hebben van deze omslagdoek!

Wil jij ook zo’n mooie omslagdoek, naar eigen wens laten maken?
Stuur dan een mailtje naar [email protected]

De omslagdoek is ±75 x 75 cm.
Kan op 60 graden in de wasmachine.
En mag gewoon in de droger!

Stof en biaisband gekocht bij Samitex in Wierden.

2 gedachten over “Omslagdoek voor Jeroen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *