Moleskine Peanuts agenda 2017!

Anderhalf jaar geleden heb ik voor het eerst een Moleskine agenda gekocht. Zo’n ÊÊn met aan de linkerzijde de weekgegevens en aan de rechterzijde een notitie vel. Heerlijk! Toen had ik de versie van ‘Le Petit Prince’. Nu zag ik dat de agenda’s voor 2017 er al waren.

moleskine-agenda-peanuts-2017

De versie van ‘Peanuts‘ vond ik het leukst, maar helaas die was al supersnel uitverkocht! Online dan. Gelukkig had Waanders in Zwolle ‘m nog wel! 🙂 Jeej! Nooit vervelend om daar naartoe te gaan!

Met manlief heb ik samen een gedeelde digitale agenda. Superhandig (als ik ‘m netjes bij hou…. *kuch*). Maar ik vind een ‘gewone’ agenda fijn om in te krabbelen. En die ‘lege’ rechterpagina van Moleskine is superhandig. Standaard staat daar elke week een weekmenu ingekrabbeld. Die maak ik voordat ik boodschappen ga doen 😉 . En verder tja dat verschilt natuurlijk per week! De laatste tijd vooral huiswerk 😛 . Want de nieuwe opleiding verschaft nogal wat huiswerk. Her en der staat er een recept overgenomen. Een leuke site die ik niet wil vergeten. To do lijstjes, nog meer lijstjes en ohja to do lijstjes haha.

moleskine-agenda-peanuts-20172

Het schrijf ook gewoon lekker die Moleskine agenda’s. Is op hetzelfde papier als de notitieboeken (waar ik ook groot fan van ben!).

En ‘Peanuts’, tja eigenlijk ken ik dat helemaal niet zo. Le Petit Prince trouwens ook niet (jajaja cultuur barbaar 😛 ). Maar die kreet voorop: ‘Sometimes there are things you just can’t resist doing’ daar moest ik wel om lachen. Word je toch vrolijk van als je dat ziet, zodra je de agenda uit je tas trekt!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *