Silhouette Cameo

Man wat een mooi ‘speelgoed’ is dat zeg! Het is een soort snijplotter waarmee je van alles kunt snijden. Zoals vinyl, flex- en flockfolie, karton en weet ik veel wat. En daar kun je ontzettende leuke dingen mee maken!

Untiteld-13

Zoals muurstickers, van die leuke ‘spreukenborden’, applicaties voor op kleding en nog veel meer! Ook leuk met straks verjaardagscadeautjes van Jens en Lana op het kinderdagverblijf/school.

Daarnaast kun je met vinyl ook een soort sjabloon maken. Waarna je dat op glas plakt. En daar vervolgens ‘etspasta’ op smeert. Als je daarna je sjabloon weer verwijderd heb je een soort gaaf ‘laagje’ op je glas. Zoals bij de midden linkerfoto hierboven. Gaaf he!

En ik kon niet wachten om de machine aan te schaffen, zodra m’n vakantiegeld binnen was. Maar oi, een week voordat het zover was, kwam er een persbericht dat er later dit jaar weer een nieuwe release komt… Ai toch nog maar even wachten tot ik ook al dat moois kan maken. Want het is ook een beetje zonde om nu de ‘hoofdprijs’ te betalen voor de Cameo 2, terwijl de Cameo 3 al om de hoek staat te kijken!

Dit is nog de Cameo 2. En ik zit heel hard te dubben wat te doen 😉 . De 2 aanschaffen of wachten tot de 3 uitkomt.

Inmiddels zit ik ook op Facebook op wat leuke groepen voor de Sihouette. De inspiratie vliegt me om de oren. Inmiddels heb ik ook maar een Pinterest bord ervoor aangemaakt.

Eén gedachte over “Silhouette Cameo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *