LMV Isaac shirt

Een heule tijd geleden kreeg ik een aantal leuke stofjes van een vriendin. Daar zat ook een lapje met te schattige schildpadden bij. Maar het lapje was maar 30 cm hoog. En ik wist niet zo goed wat ik ermee aan moest. Tot ik het patroon van het Isaac shirt tegenkwam in LMV editite juli/augustus 2016 .

lmv-isaac-shirt-maat-98

Dus na een jaartje slapen in de kast, mochten de schildpadden eruit. Jeej!
Gecombineerd met een wit stofje leek mij het leukste. Lekker fris.

Het is simpel in elkaar gezet. De boorden heb ik afgewerkt met een tweelingnaald. Want daar ben ik tegenwoordig fan van haha. En Jens die vindt z’n shirtje helemaal te gek. Want er staan schildpadjes op 😉 en die zijn natuurlijk cool!

En dankzij de lockmachine en tweelingnaald past het ook nog goed over het hoofd. Want de rek blijft er dan zo mooi inzitten. Had ik al gezegd dat ik fan ben van de tweelingnaald?

 

Schildpadden stof: Cadeau gekregen 🙂
Witte tricot: Driessen stoffen
Patroon: La Maison Victor juli/augustus 2016

Eén gedachte over “LMV Isaac shirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *