Superleuk onverwacht cadeautje!

Een tijdje geleden kreeg ik ineens een onverwacht cadeautje. Een stapeltje stofjes. Hoe leuk! Iemand die voor mij stofjes heeft gehaald als verrassing, dat was nieuw!

stoffen van iris

Het kwam van vrienden van ons. Die dachten dat ze me voor mijn verjaardag nog niets hadden gegeven. Maar dat hadden ze wel. Omdat hun in het westen van het land wonen en wij in het oosten. Zien we elkaar niet zo vaak, wat jammer is!

Maar AndrΓ© was voor werk in ’t westen. En had dit cadeautje mee terug gekregen. Iris had op mijn blog het stukje over mijn ‘project lapjesdeken‘ gelezen. En 4 lapjes gehaald, waarmee ik mijn dekenproject kon aanvullen. Lief! πŸ™‚

En nog superleuke stofjes ook. Iris je mag vaker kiezen πŸ˜‰ . Dit zijn toch wel echt de leukste cadeautjes. De dingen die je niet verwacht! Het is inmiddels alweer een tijdje geleden. Maar ik wordt er nog steeds vrolijk van als ik eraan denk! πŸ™‚ Het zijn de kleine dingen he πŸ™‚ .

De vierkanten voor de lapjesdeken zijn geknipt. Inmiddels zit ik op 48 van de 70 lapjes. Schiet lekker op dus! De restanten liggen in m’n bak, klaar om verwerkt te worden tot leuke dingen. Nu nog even verzinnen WAT haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *