XXL waszak voor speelgoed en schoenen!

Met een peutertweeling komt er natuurlijk ook heel wat speelgoed de hoek om kijken. En speelgoed zoals duplo en little people mag zo af en toe wel even worden opgefrist. Ook zouden m’n all stars wel wat vaker een wasbeurt kunnen gebruiken!

XXL waszak

Ik weet niet hoe de mensen dat doen in een kussensloop. Het ding dichtknopen heeft bij mij geen effekt. Het ligt misschien aan mijn knoopkunsten. Maar alle speelgoed rolt na de eerste draaibeweging de hele wasmachine door. Tijd voor een grote waszak MET rits!

Van mijn schoonzusje had ik ooit een hele bak met stoffen gekregen van haar werk. Bij een fabrikant die voornamelijk veel dekbedden maakt. En de meeste stoffen vond ik voor ‘leuke dingen’ iets minder geschikt. Maar voor zoiets praktisch als een speelgoed waszak maakt het geen zak uit welke stof ik gebruik 😉 .

De eerste keer wassen, rafelde echter de stof helemaal uit. En was mijn stiksel kapot gegaan. Een beetje balen, maar vooruit het kan gebeuren. Vervolgens heb ik alle naden met de lock afgewerkt. Nu is die sterk genoeg om al dat speelgoed geweld te overleven 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *