Project lapjesdeken

Een tijdje terug liet ik weten dat ik graag weer een lapjesdeken zou willen maken. Maar nu 1 met alle katoenen stofjes die ik ooit heb gehad. Dus laatst ben ik enthousiast wezen knippen. Van alle stoffen een vierkant van 22 cm. En ik dacht dat ik al een mooi eind kwam…

project lapjesdeken

Maar helaas, ik heb stof te weinig haha. ‘Maar 39′. Ik ben 70 vierkanten nodig. Dus ik kan nog even ;). Dus die stofvoorraad valt nog best wel mee! Oké ik gebruik hiervoor alleen katoen en ik heb ook echt nog wel wat tricot en andere soort stof in de kast liggen. Want andere soorten stof in zo’n deken verwerken dat gaat niet mooi worden.

Ik weet nog niet wat ik ga doen. Een mooi effen kleurtje halen en die ertussen verwerken. Of ‘doorsparen’ tot ik 70 verschillende stoffen heb. Ik denk dat dat laatste nog wel even gaat duren. Ach ja op het moment heb ik zowiezo mijn handen vol aan andere dingen… Iets met een zolder om toveren tot een mooie ruimte, zoals een handige werkplek waar ik die mooie lapjesdeken in elkaar kan naaien 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *