Choco-kokosballen

In mijn keukenkastje vond ik nog een zakje kokos. Waar ooit iets uit was gebruikt.
Op zich had ik er niet echt een doel voor. Maar kokosrasp moet je niet te lang laten liggen. Dan gaat de smaak ‘eraf’.

recept bounty

Dus dan ‘moet’ je er iets mee verzinnen. Ik was zowiezo al wel in de chocomood.
Dus heb ik er ‘bountybonbons’ van gemaakt.

Wat heb je nodig:
Voor 12 ‘bountybonbons’
– 200 gram kokos
– 100 gram chocolade
– 2 el creme fraiche
– poedersuiker

Hoe maak je het:
– Smelt de chocolade au bain marie.
– Doe de kokosrasp samen met creme fraiche en poedersuiker in een bak.
– Mix dit, en maak er vervolgens balletjes van.
– Rol deze balletjes, met behulp van een vork, door de gesmolten choco heen.
– Laat ze drogen op een vel bakpapier.
– Uit laten harden in de koelkast. (wachten dus… het moeilijkste gedeelte 😉 ).
Eet smakelijk!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *