Theemuts: Hollands Hip

Ze staan zo gezellig, die theemutsen! 🙂 Daarom had ik er nog één gemaakt. Een iets grotere maat dan deze theemuts, daar paste mijn Blond Amsterdam theepot namelijk net niet onder. Maar wel met bijna hetzelfde idee. Maar dan groter en een iets andere vorm, deze heb ik zelf uitgetekend in Illustrator (je bent dtp’er of niet haha).

Theemuts Hollands Hip

Zo’n lekker stoere print met rood, wit en blauw. ‘Hollands hip’ en toch weer net even wat anders. Ik had er 1 laag fiberfill als voering in gedaan. Maar schijnbaar is de fiberfill die ik had iets dunner dan mijn voorbeeld theemuts. Een volgende keer maar de dubbele hoeveelheid ertussen doen denk ik. Want ik wil nog steeds graag alle dingen (stof, fiberfill, fournituren e.d.) graag op maken voor ik allemaal nieuw spul aanschaf. Een Use What You Have dus 😉 .

Ook heb ik er nu een lus aangemaakt. Zodat je de theemuts makkelijk van je theepot op kunt pakken. Verder had ik ooit een keer deze bolletjesband gehaald. Daar staan de bolletjes wat dichter bij elkaar dan bij deze theemuts. Ik vind dat mooier staan. Maar oh wat naait dat rot zeg! Maar het is het waard, want het is een supervrolijke theemuts geworden. Hier word ik blij van! 🙂

Voor de liefhebber, deze theemuts is te koop voor € 22,50. 
Mocht je interesse hebben stuur dan een mailtje naar [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *