Zeverslabben/sjaaltjes voor meiden

Als er voor jongens mooie zeversjaaltjes worden gemaakt. Kan het voor de meiden natuurlijk niet achterblijven!

zeverslabben voor meisjes

Ze staan zo gezellig! Lana zevert eigenlijk helemaal niet (Jens trouwens ook niet, maar die doe ik natuurlijk geen roze sjaaltje om.). Ik gebruik deze zeversjaaltjes alleen als we gaan wandelen. Als er dan een beetje wind staat, blijft dat halsje mooi beschermd tegen de wind. En als ‘bescherming’ van haar jasje want die kauwt ze anders helemaal nat. En tegenwoordig vindt ze het leuk om de rits open te doen 😉 . Multifunctioneel die zeversjaaltjes haha.

Wil jij ook een mooi zeversjaaltje door mij laten maken? Mail dan naar [email protected] .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *