Stoffenspektakel Zwolle 2015

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik ben naar het stoffenspektakel in Zwolle geweest. En heb daar weer onwijs leuke stoffen vandaan gehaald! Even de ‘buit’ delen 😉 .

stoffenspektakel zwolle 2015

Oké, ik zou dit jaar vooral gaan gebruiken wat ik al heb. Waar ik hier over schreef. En dat ga ik ook doen. Maar ik heb een leuke reden waarom ik toch nog wat nieuwe stofjes kon gebruiken. Die reden laat ik binnenkort op deze blog weten 😉 ooow de spanning haha.

Maar verdorie, wat moest ik me inhouden zeg! Want ik wil nog steeds mijn stoffenstapel verminderen. Maar wat zag ik veel leuke stoffen bij van der Heiden stoffen! Zo veel mooie katoentjes voor 5,- de meter! Hier kon ik de vorige keer ook al zo verrekte goed slagen!

Ook heb ik 2 leuke tricots en 1 mooie punta di roma weten te vinden voor m’n ‘king louie experiment’! Alle stoffen zijn inmiddels gewassen. Dus ik kan weer vol aan de bak 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *