Stash busting!

Volgens mij heeft bijna iedereen die bezig is met naaien, dezelfde ‘issues’.
Te veel leuke stof, te veel ideeën en te weinig tijd. En uhm steeds weer nieuwe ideeën, waardoor je die oude geweldige ideeën soms ‘even’ in de ijskast schuift…
Wie herkent zich hierin?

stash busting stashbusting

Jup, guilty 😉 . Daarom even een andere aanpak. Gewoon geen stofjes meer halen. Ook niet op de volgende stoffenspektakel, ik neem er even pauze van! Eerst gebruiken wat ik heb. Oftewel UWYH (use what you have). Ook niet stof halen voor dat ene leuke nieuwe ding dat je hebt gezien, die je echt MOET maken. Ik wil niet zeggen dat alles op moet. Maar inmiddels heb ik een aardige collectie met stofjes, en daar kan ik nog heeeel veel dingen van maken. Dus die Ikea Expedit bakken mogen eerst wel eens een stuk leger worden haha.

Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat zo’n voorraadje met stofjes ook wel eens handig is. Als je op de laatste valreep nog snel een cadeautje voor iemand in elkaar wil maken. Dan is het toch wel verrekte handig dat je gewoon ‘even’ een stofje uit de bak kunt halen.

Ook heb ik van veel stofjes nog een reststuk over. Dan heb ik mijn project ermee gemaakt. En dan zijn er nog allemaal rare geknipte stukjes over. Dan wil je er een ander projectje mee maken en dan krijg je het net niet uit de stof, irritant! Maar ja dan kun je ook creatiever zijn en wat meer stofjes met elkaar combineren. Daar mag ik nog eens in gaan duiken!

En nu wordt het tijd voor ‘doen’! Afgelopen weken was het hier wat druk. Ook elk weekend was helemaal vol. En tja dan hou je niet veel tijd over. Het ziet er naar uit dat in ieder geval de komende 2 weken iets rustiger worden (gelukkig!). Dus nu even bijtanken (ook belangrijk). En weer lekker bezig gaan met dingen maken. Want de ideeën in mijn hoofd lopen over! Eens kijken of ik mijn hoofd wat leger kan maken 😉 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *