Kovacs en andere fijne muziek!

Ik ben niet snel enthousiast over nieuwe muziek. Maar toen ik het nummer ‘Diggin‘ van Kovacs hoorde op de radio heb ik AndrĂ© meteen een berichtje gestuurd of hij kon zien WIE deze band was! Wat een fijne muziek zeg!

Schijnbaar hadden we ze al eerder gehoord bij ‘De wereld draait door‘. Maar toen waren ze me niet echt opgevallen. Maar toen ik alleen in de auto zat, op een parkeerplaats, bleef ik even zitten in plaats van meteen uit te stappen op plaats van bestemming. Wat een fijn nummer! Wat een gave stem heeft die vrouw!

Deze is meteen in mijn youtubelijstje met fijne nummers opgenomen đŸ˜‰ . Als ik bezig met naaien of bloggen heb ik dit lijstje meestal aan staan. Nog steeds vind ik ook een paar nummers uit de film ‘The great Gatsby’ helemaal heerlijk om te luisteren. En in datzelfde sfeertje zit ook Kovacs. Zo fijn! Iemand nog meer fijne nummers die niet in mijn lijst mogen ontbreken?

Ik ga me toch maar eens wat verder verdiepen in Kovacs. Zo goed! Schijnbaar komt er 25 april een documentaire van haar op tv. Zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *