Work in Progress!

Ken je dat? Nog duuzenden dingen die je wil maken. Maar waar is de tijd????

Helemaal de laatste dagen… weken… In de drukkerij is ’t supertjes druk. Al vanaf begin november is de ‘kerstgekte’ losgebarsten. Elke keer als je denkt hehe einde in zicht. Komt er weer ergens een lading orders vandaan. Nog 3 dagen te gaan! The countdown begins 😉

Ondertussen staat de naaimachine al even werkeloos te zijn. Niet dat er niets te doen is, maar ik heb er gewoon even geen puf voor 😉 . Terwijl ik eigenlijk nog wel heel wat dingen wil maken.

Zo heb ik een aantal weken (omg!) geleden alweer stof geknipt voor mijn geweldige hoodie. Die dus nog even in elkaar gezet moet worden. Daar moet ik de lockmachine voor inrijgen met paars ipv wit…. moeilijk 😛 teveel moeite 😛 . Uhm ja dat dus.

Verder was ik bezig met kussens, maar dat ging giga mis met de rits inzetten. Die ik dus nog weer moet uithalen… tja. Daarnaast heb ik mijn kussenmatras verkocht. Want die is in ons huidige huis echt TE groot. En was vooral een sta-in-de-weg. Toen ik nieuwe eigenaars vroeg wat de nieuwe bestemming werd. Kreeg ik te horen dat het ze alleen om de kussens ging. En dat ze de stof weg gingen gooien (say what???). Echt niet! Gelukkig mocht ik deze mooie stof houden. Volgende issue… Die heb ik dus overal met zo’n 3dubbele steek vast zitten naaien zodat die niet los ging laten 😉 Daar heb ik nog wat dagen voor nodig voordat alles los getorned is haha.

Ook heb ik 3 patronen voor Jens en Lana liggen. De eerste is mutsen, want die mooie hoofdjes moeten natuurlijk wel warm blijven 🙂 . De tweede is een supercute rokje voor Lana. En de derde is een broekpatroontje. Wat voor allebei kan, afhankelijk van de stof.

… gelukkig is het bijna vakantie 😉

En hoe gaat het met jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *