One line a day

Hier kon je al lezen dat ik fan ben van de ‘One line a day’ boekjes. De mijne is nu al bijna voor 3 jaar gevuld en het blijft grappig om te zien wat je eerder op dezelfde dag deed of dacht! Nu heb ik er 2 bij besteld. Om voor Jens en Lana ook zo’n leuk boekje in te vullen!

one line a day kopen

In het ziekenhuis hield de verpleging zo nu en dan wat bij voor hun. Wat ze hadden meegemaakt en om ons op de hoogte te houden. Eenmaal thuis begon ik vanalles door elkaar heen te halen. Wanneer was dit nu ook alweer? Dus ik ben thuis ook begonnen een dagboekje bij te houden. Per week schrijf ik een stukje wat ze hebben meegemaakt, welk nieuwigheidje ze nu alweer kunnen etc. Want dat gaat hard! Maar het is wel veel werk om 2 dagboeken braaf bij te houden. Soms 3, want voor mezelf heb ik ook nog altijd een heerlijk Moleskine dagboek 🙂 .

Daarom ga ik voor Jens en Lana vanaf 1 januari allebei een ‘One line a day’ boekje bijhouden. Superleuk, de eerste 5 jaar van hun leven zullen ze genoeg beleven qua ontwikkeling. Veel eerste keren van alles!

Ik moet nog wel wat verzinnen voor de omslagen, want we hebben nu natuurlijk 3 identieke boekjes in huis. Even stickers o.i.d. zoeken dus!

Eén gedachte over “One line a day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *