One line a day…

Het is alweer 2 jaar geleden dat ik begon met een ‘One line a day’ boekje. En nog steeds vind ik het een geweldige uitvinding! Niet elke dag pagina’s vol in een dagboek schrijven (want serieus, wie houdt dat vol?), Maar je dag in een paar regels. Do-able :).

one line a day

Er zijn vele varianten verkrijgbaar. Zelf heb ik deze. Een redelijk klein boekje met harde kaft. En ruimte voor 5 jaar onder elkaar. Elke dag heb je een paar regels om je dag in samen te vatten. Of te schrijven hoe je je voelt, of als er wat bijzonders is gebeurt. Of als er wat bijzonders in het nieuws is. Of over het weer. Klinkt heel saai, maar het is supergrappig om te zien: He vorig jaar sneeuwde het al op deze dag. Of jeetje vorig jaar was het ‘vandaag’ al 30 graden (in het voorjaar/zomer dan he).

Oké oké soms moet ik ‘m nog voor een hele week invullen. Maar dat is meestal geen probleem (geheugentraining hihi). Ik heb het boekje nu 2 jaar en het is nu al grappig om terug te zien wat je vorig jaar op die dag deed! Achterin heb je nog notitie ruimte voor bijzondere data’s. Bij mij bijvoorbeeld 1 juni 2012 -> onze trouwdag, 2 september 2013 -> Sleutel van ons nieuwe huis. En volgend jaar zal er nog wel een speciale datum bij komen, als de kindjes komen ;).

Ik heb er over zitten denken om het zelf te maken. Maar ben uiteindelijk toch gegaan voor deze klassieker. Want nouja hij is echt heeeeel stevig en die houdt het ook daadwerkelijk 5 jaar vol, niet onbelangrijk. Nog steeds vind ik dit een erg leuk boekje en kan het iedereen aanraden! Het is het leukste als je ook echt op 1 januari begint, zodat je elk jaar een ‘vol’ jaar hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *