Blij blij blij!

Wat ben ik toch blij gemaakt! Drie keer zelfs! Eerst was het al een hele eer dat ik een patroon mocht testen voor het boek ‘Zo Geknipt 2’ = Blij 1. Daarna kreeg ik ook nog eens toegangstickets voor de boekenbeurs daar in België als dank je wel = Blij 2! Ondanks dat ik dan niet daar naartoe kan, is het gebaar natuurlijk super!
En nu ben ik me toch een portie blij gemaakt!

zo geknipt 2 riet en lies

Want ik kreeg (net zoals alle testers volgens mij) het boek toegestuurd! Een heeeele blij 3! Dit gebeurde vanuit Uitgeverij Van Halewyck. De dames van het boek zelf, wisten van niets. Nadat ik het patroon getest had, was ik er natuurlijk enthousiast over. En natuurlijk wilde ik het liefst meteen het boek bestellen, maar ik hield me in. Het kwam even niet zo lekker uit. Ik dacht misschien schaf ik ‘m met kerst aan. Of vraag ik ‘m volgend jaar voor mijn verjaardag. Dus o o o wat was en ben ik blij met dit onverwachte cadeautje!

Tot mijn verrassing zijn ook alle testers in het dankwoord vermeld. Ik dus ook woohoo! Wat grappig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *