Win win win!

En wel een paar mooie entreekaartjes voor de boekenbeurs in Antwerpen.
Waar de dames van ‘Zo Geknipt 2‘ het boek zullen signeren!

toegangsticket win

Als dankje voor het testen van het leuke patroontje voor het nieuwe boek ‘Zo Geknipt 2‘, kreeg ik 2 entree tickets via de post. Heel erg leuk natuurlijk. En als het dichterbij was geweest, was ik zeker gegaan (he een boekenmarkt!!! Love!). Maar ja België ligt niet echt om de hoek 😉 . En het is natuurlijk zonde als deze kaartjes in het ‘eeuwig archief’ verdwijnen. Daarom wil ik er graag iemand blij mee maken.

Wat moet je doen?
Heel simpel, hieronder even laten weten dat je ze graag zou winnen!
Niet meer, niet minder.
Je kunt reageren tot en met woensdag 15 oktober.
Donderdag zal ik de gelukkige winnaar bekend maken.

 

Je kunt nu niet meer meedoen.
De winnaar zal worden gekozen uit de 48 aangemelde mensen.

48 gedachten over “Win win win!

 1. Oh , wat een cadeau geef je weg . Ik wil graag een kansje wagen . Het is elk jaar weer een feest , die boekenbeurs en dan dit jaar nog de mogelijkheid om een gesigneerd boek te kopen van Zo geknipt 2 .

 2. Zot van ‘zo Geknipt’. Nog niet lang aan het stikken en het is al een verslaving. daarom zou ik graag naar boekenbeurs gaan om mijn boekenkast aan te vullen met heel wat leuke ‘naai & stikboeken’.

 3. OOOOOoooo….wat zou ik deze heel graag winnen! Dat gesigneerd boek van Zo Geknipt 2 zou ik heel graag willen bemachtigen. En wat jammer voor u dat het zo ver is…Hartelijk dank om deze toegangskaartjes aan iemand anders te schenken! Super-initiatief!

 4. Oh nostalgie, de boekenbeurs… vroeger samen met papa.
  Nu zou ik graag eens gaan met zoonlief en ik neem het boekje zo geknipt 2 zeker mee!!!

 5. Ik wil ze graag winnen want de boekenbeurs staat op de planning.Samen met mijn beste vriendin ga ik er naar toe en met een gratis ticketje kunnen we (bijna) een boek extra kopen!

 6. Winnen?!? Dat zou supermegafijn zijn! Ik ben dol op de boekenbeurs en loop er jaarlijks een hele dag op rond. En sinds ik aan het naaien ben… tja… ga ik vooral voor naaiboeken 🙂 groetjes

 7. Normaal ga ik elk jaar naar de boekenbeurs, maar vorig jaar heb ik eentje moeten overslaan aangezien mijn zoontje net geboren was, en de borstvoeding nog niet super liep… Dit jaar wil ik dus zeker wel gaan, en ticketjes zijn dan leuk! 🙂

 8. Oh de boekenbeurs… Dit stond dit jaar op het to do-lijstje om samen met mijn oudste dochter te doen. Zou haar graag mijn lees- en stikmicrobe doorgeven en dit lijkt me het geschikte cadeautje om haar nog wat te overtuigen dat een boekenbeurs niet saai is 🙂 En dat stikken niet zo moeilijk is met het boek Zo geknipt 🙂

 9. Ik zou ze Super graag willen winnen om mijn recent invalide geworden partner te verrassen… (als jonge 30er met een jong gezin toch nog eens iets leuks doen, al is het met de rolstoel 🙂 )

 10. oh … dit zou leuk zijn om te winnen want sinds vorig jaar wordt een uitstapje naar de boekenbeurs met mijn zoon van nu 6 jaar een jaarlijkse traditie waar we nu al naar uitkijken … gratis tickets betekent dat mijn zoon een extra boekje zou kunnen kiezen 🙂

 11. Het jaarlijks boekenbeursbezoekje is er nu al enkele jaren niet meer van gekomen. Misschien lukt het met deze ticketjes weer wel 🙂

 12. De Boekenbeurs is elk jaar opnieuw het hoogtepunt van mijn hele jaar, ik ontdek er altijd nieuwe dingen en boeken die ik absoluut nog wil lezen. Ook is er altijd een heleboel te beleven, en krijg ik elke keer weer de kans om een babbeltje te slaan met enkele van mijn lievelingsauteurs!

 13. Hey!

  lijkt me super te gaan. ik heb zelf de wens ooit een boek uit te geven dus lijkt het me wel leuk de sfeer op te snuiven bij ‘echte’ schrijvers. ik hoop daar over een paar jaar ook te zitten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *