Traktatiezakjes – Zo Geknipt 2!

Jeej, ik was 1 van de 32 gelukkigen die een projectje mocht testen voor het boek
‘Zo Geknipt 2’. Erg leuk, aangezien ik ‘Zo Geknipt 1’ een heel erg leuk boek vindt!
(Al heb ik er stiekem nog heel veel van op mijn te-maken-lijst staan 😉 sssttt)
Ik mocht de traktatiezakjes testen. Een fijn projectje.

zo geknipt 2 traktatiezakjes

Lekker simpel, al moest ik wel eerst de beschrijving een aantal keer goed doorlezen van: HOE bedoelen ze het nou? Bij traktatiezakjes had ik natuurlijk een soort werkwijze in mijn hoofd, waarmee ik ook al andere verjaardags zakjes heb gemaakt. Maar deze werkwijze was compleet anders. Leuk en origineel! En ook nog eens in 2 variaties.
Kies je voor een sluiting met elastiek, of ga je toch voor lint en een drukknoop?

Als je de werkwijze eenmaal doorhebt, dan is er geen houden meer aan. Ik kan me voorstellen dat je dan zo ‘hele ritsen’ met zakjes maakt. Voor deze keer heb ik het gehouden bij 4 zakjes. Twee met elastiek en twee met lint en drukknoop.
Aangezien mijn kindjes nog iets te jong zijn om dingen uit te delen 😉 .

Maar je zou deze zakjes bijvoorbeeld ook leuk kunnen gebruiken als je zelf sieraden maakt. Dan maak je bijvoorbeeld de oorbellen of ring vast op een kartonnetje, en die schuif je dan in het zakje. Lekker feestelijk!

Voor het testen kreeg ik ook de inleiding te zien. En ik ben erg benieuwd naar de andere projecten die in het boek staan. Van mijn mede-testers zag ik al leuke dingen verschijnen. Dit boek wordt vast een hit! 🙂 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *