Klokrok a la mme zsazsa

Een vrolijk klokrokje! Vorig jaar al gemaakt uit het boek ‘Allemaal Rokjes‘ van Madame ZsaZsa. Maar nu helemaal af 😉 uhm ja de knoop ontbrak nog. Ondanks dat ik ‘m al wel droeg. Nu toch maar even helemaal officieel afgemaakt.

klokrok mme zsazsa

Oké oké in de kam snap gekte heb ik er een kam snap in gedrukt in plaats van een echte knoop. Haha maar dat geldt ook, toch? Hij is nu in ieder geval officieel af! Een leuke rok.
In een geweldig vrolijk stofje. Deze ben ik bij het Bornse Stoffenhuis tegengekomen.
Het is dat je via het internet niet kunt voelen. Maar deze stof lijkt gewoon katoen, maar is errug aaibaar! love it!

Tot nu toe is dat het enige rokje dat ik uit dit boek heb gehaald. En de ene dag vind ik dit rokje geweldig. En de andere dag vind ik dat die niet mijn positieve punten benadrukt 😛 . Maar juist mijn heupen breder doet lijken. Maar het stofje maakt dan alles weer goed.

Wat ik uit dit boek nog zou willen maken is de cirkelrok en de wikkelrok in tricot.
Maar die belanden nog ‘even’ in de grote ‘ooit-nog-maken’ stapel 😉 . Het leuke is dat er ook veel gezellige rokjes in staan voor jonge meiden. Al vanaf 2 jaar! Nog even en ik kan voor Lana wat leuks maken hier uit!

Al moet je wel even omschakelen als je hieruit iets maakt. Alles is op z’n Belgisch natuurlijk. En daar noemen ze dingen toch net even iets anders als wat ik gewend ben. Bijvoorbeeld MR is middenrug, terwijl ’t in het Nederlands wordt vermeld als MA: middenachter. Allemaal van die hele kleine dingetjes die anders zijn, maar waarmee je de eerste keer wel aan het kijken komt. Maar als je het eenmaal weet dan is het eigenlijk allemaal heel logisch!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *