La Maison Victor

Een redelijk nieuw blad. Dit is al de derde uitgave. Bij de vorige 2 heb ik ook ontzettend getwijfeld. Maar ik had steeds zoiets van: Yeah alsof ik tijd heb om er iets uit te maken… Maar nu zag ik zo verschikkelijk veel mooie June jurkjes voorbij komen op facebook.
En met de comments dat het zelfs voor een beginner te doen is, en tips en trucs dat ik het aandurfde om ook deze LMV aan te schaffen.

lmv zomer

Ik had het tijdschrift La Maison Victor wel eens eerder doorgebladerd in de winkel.
Maar dan zo snelsnel. Niet echt goed gekeken hoe alles in elkaar stak. Meer of ik de patronen interessant genoeg vond. Dat was bij de vorige 2 niet het geval. Maar nu dat June jurkje….. verliefd! 🙂

En wat zit dit blad goed in elkaar! Heldere uitleg MET tekeningen hoe je iets moet maken. Dan moet je er toch haast wel uitkomen? Het is gemaakt als een glossy en zo leest het ook weg. Fijn! Nu nog moed verzamelen om inderdaad HET June jurkje te gaan maken. Ik heb vrij veel stofjes thuis liggen en wilde geen stof meer gaan aanschaffen. Maar voor dit jurkje ben je zo’n 2,5 meter nodig. Ai dat heb ik dan weer niet. Meer stukjes van een halve meter. Dus we zullen nog even zien wanneer dit jurkje werkelijkheid wordt.

In deze zomer uitgave van LMV staat ook een tasje van Elisanna & Fynn. De Juliette.
Die ga ik eerst maar eens maken. Daar heb ik dan wel weer genoeg stofjes voor liggen 😉
Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *