Chocobrokken met Mjum!

Van de feestdagen in december had ik nog wat choco liggen. En op de blog van
Oh my foodness had ik een keer een recept gezien voor ‘breekchocolade‘.
1 en 1 is dus 2 ;). Ik heb dus mijn ‘eigen’ lekkere chocobrokken gemaakt!

Breek chocolade

De laatste 2 jaar hebben André en ik steeds in december bij de Intratuin in Almelo chocobrokken gekocht. Superlekker! Dat zijn dus chocobrokken met allemaal ‘spul’ erdoor. Zoals noten, rozijnen,gedroogde cranberries, gepofte rijst en weet ik veel wat ze er allemaal doorknooien ;). Maar het smaakt dus errug goed!

Ik weet ook niet of het alleen in december verkrijgbaar is. Of dat het ons alleen dan opvalt ;). Zowiezo is het gedeelte ‘Aan de Dis’ van de Intratuin mijn favo gedeelte!
Maar in december is het vaak extra gezellig ofzo.

Ik dwaal af haha. Maar goed op de blog van Oh my foodness kwam ik dus een recept tegen wat er behoorlijk veel op lijkt! Die MOEST ik proberen. Nu had ik geen 800 gram choco (wat volgens mij ook wel erg veel is voor ons tweeën). Maar nog wel restanten kerstkransjes en chocoletters. Die wilde ik gaan gebruiken. Achteraf vond ik alleen de kerstkransjes voldoende (die waren 150 gram). En een halve reep melk choco die er nog lag vanuit mijn kerstpakket.

Eerst heb ik de pure choco gesmolten. En dit recept dus gevolgd. Alleen heb ik er
niet dezelfde vulling in gedaan. Ik heb een paar choco chip koekjes, wat rozijnen en
wat gehakte noten erdoor gedaan. Mjum! 🙂 En als toplaag heb ik melk choco erover gedaan.

Dit recept ga ik onthouden. Want het is zoooo simpel en je maakt er je ‘eigen’ smaak choco mee. Zoooo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *