Sewing Saturday: Elisanna tas

Al een hele tijd volg ik met plezier de blog van Elisanna.
Deze Belgische madame maakt de mooiste dingen, met ook erg mooie stoffen.
Voor dit leuke tasje heeft ze online een werkbeschrijving gezet. We like! 🙂

Elisanna stoffen tas

Ik heb ervoor gekozen om een roze met oranje tasje te maken. Puur omdat ik deze stoffen nog had liggen. Ook had ik nog een restje zelfgemaakte roze piping liggen. Eigenlijk wilde ik wit of oranje piping gebruiken. Maar zo’n UWYH (use what you have)
moment is ook wel fijn ;).

Het is in ieder geval een fijne heldere werkbeschrijving. Met stap voor stap foto’s, zodat eigenlijk iedereen er wel goed uit kan komen. Doordat deze tas aan de binnenzijde zo netjes is afgewerkt, kun je ‘m in principe aan beidde kanten wel gebruiken. Aan de binnenzijde zit alleen geen piping. Maar dat maakt niet uit.

Elisanna is samen met Fynn bezig om een boek te maken. Deze zal ergens in mei uit moeten komen. Hier zullen patronen van tassen in staan. Ik ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *