Eerste Cosmopolitan binnen!

Jeej, de eerste Cosmolotian viel een week geleden op de mat! Hier kon je er al over lezen. Bij de Kruidvat is elk jaar een tijdschriften actie. Dan kun je een abo nemen
voor 9,95 op een maand of weekblad naar keuze. Aangezien de meeste tijdschriften toch al snel richting 5 a 6 euro gaan, is dat wel een leuke actie! Mijn keuze viel dit jaar op de Cosmopolitan.

Cosmopolitan-feb-2014

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dit tijdschrift nog nooit heb gelezen. Women’s Health leek me ook wel wat, maar deze heeft het gewonnen ;). De Cosmo viel dus een week geleden bij me op de mat en ik heb er al dus een tijdje in kunnen bladeren. Het is het februari nummer. Mijn eerste indruk is ok√©. Een lekker luchtig magazine. Vooral het ‘beauty’, ‘carriere’ en ‘bodylove’ gedeelte vind ik leuk om te lezen. De rest vind ik toch iets minder interessant.

Er staan leuke dingen in. Lekker om tussendoor even als no-brainer doorheen te bladeren. Maar heel eerlijk, als ik in de winkel voor het tijdschriftenrek zou staan.
Zou ik denk ik toch met een ander tijdschrift thuiskomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *