Mezelf verwend met tijdschriften

Al heel lang heb ik geen tijdschriften meer gekocht. Maar laatst had ik er gewoon
‘zin’ in om weer eens een lekker tijdschrift te lezen. Daarom had ik de Flow en Cosmogirl gekocht. Ook lekker voor straks met de kerstvakantie!
tijdschrift cosmogirl flowFlow
Toen de Flow net bestond had ik er een jaarabonnement op (want: zulke mooie opmaak en zulke gave papiertjes!). Maar na een jaar vond ik het wel weer mooi geweest. Zo af en toe kocht ik nog een los nummer. Maar de laatste is alweer een heeeeeele tijd geleden. Studio 100% doet trouwens de opmaak voor dit magazine.
En eigenlijk ben ik gewoon fan van Studio 100%, bijna alles wat hun creeëren (denk aan: Flow, Happinez, Fancy, boeken voor uitgeverij Snor etc.) vind ik mooi! Inspiratie!!!

Cosmogirl
En de Cosmogirl vond ik vroeger helemaal geweldig! En nu bladerde ik ‘m voor de grap eens door en ook al behoor ik niet tot de doelgroep, ik vind het een leuk blad! Het is zo leuk opgemaakt! Ik moest deze even thuis rustig bekijken ;). Daarnaast scheur ik uit tijdschriften artikelen die ik leuk vind. Deze plak ik dan in een soort van plakboek. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dit boek al jaaaaaren heb. En dat Cosmogirl er een groot aandeel in heeft hihi. En nog steeds vind ik de artikelen die ik daarin heb geplakt erg leuk om te lezen! Dus toch maar weer eens 1 meegenomen.

Cosmopolitan
Vanaf half januari krijg ik 6 maand lang het tijdschrift Cosmopolitan in de bus. Via de kruidvat tijdschriften actie van een tijdje geleden (halfjaar abo voor 9,95 dealtje toch? :)). Daar ben ik ook wel nieuwsgierig naar, het tijdschrift ken ik compleet NIET. Maar lijkt me erg leuk. Ik doe nu voor het 3e jaar deze actie van de Kruidvat. Het eerste jaar had ik 6 maand Burda voor een tientje. Maar helaas doet deze niet meer mee met de actie, zo jammer! Hopelijk komt die in de toekomst nog eens terug!

Zo een lekkere dosis magazines, hier vermaak ik me de komende tijd wel mee.
Ik moest het wat rustiger aan gaan doen, en dat vind ik irritant! Maar hiermee red ik me wel weer even, op de momenten dat ik ffe wat gas terug moet doen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *