Recept Zandkoekjes

Gewoon lekker simpel wat koekjes bakken. Daar had ik zin in. Dat had ik al zoooo lang niet meer gedaan. Vaak wordt het een taart of cake o.i.d. maar koekjes kan ik me eigenlijk niet meer herinneren wanneer ik dat gemaakt had. Maar ik heb de smaak te pakken ;).

zandkoekjes2Bij googlen naar een recept voor koekjes, kwam ik uiteindelijk op de site hoedoe uit.
Het recept wat ik hier vond heb ik gebruikt. Alleen vanillesuiker heb ik niet gebruikt,
dat had ik niet thuis. Ook heb ik het met de handen gekneed en niet met een machine.
Maar dat was zo gepiept! Een leuk en snel werkje! Ik had me alleen verkeken op de dikte. Ik had alles ongeveer een halve cm dik gemaakt, en later las ik t nog eens goed en had het eigenlijk 1 cm moeten zijn. Ze zijn dus wel iets harder geworden.

Verder vond ik het nog een beetje flauw smaken. Of nou ja ik miste nog iets. Misschien een volgende keer wat zout erdoor gooien? We experimenteren nog even verder.
Maar het is in ieder geval wel erg leuk om te doen, beetje knooien met deeg :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *