Bruidsbeurs in de Koperen Hoogte

Een tijdje geleden alweer, maar wel leuk! Op zaterdag 19 oktober stond ik met de drukkerij waarvoor ik werk op de bruidsbeurs bij de Koperen Hoogte in Zwolle. Superleuk! Binnen de drukkerij hebben we een nieuw onderdeel: Drukjekaart.nl.
Hiermee zijn we bezig met een online module voor familiedrukwerk (trouwkaarten, geboortekaarten, verhuiskaarten, jubileumkaarten etc). En op de beurs konden we
alvast peilen wat mensen van onze collectie vonden!

DJK

De collectie is door mij ontworpen. En het was dan voor mij ook superspannend hoe het ontvangen zou worden! De meeste reacties waren erg leuk. En wat zo leuk is aan onze collectie, is dat alles nog aan te passen is. Is de kaart in bruin gemaakt, maar je wil liever roze? Geen probleem, doen we dat. Is het lettertype strak maar wil je sierlijk? Dan maken we het toch sierlijk? Zo fijn dat je dan echt je Eigen kaart kunt maken!

Momenteel zijn we nog druk bezig met de ontwikkeling van de site. Hiermee wordt het ook mogelijk dat je zelf online alles aan kunt passen! Ook leuk is dat je zonder meerprijs een gekleurde envelop erbij kunt kiezen. Ook heb je keus in papiersoort en formaat.

De beurs was klein maar fijn. We hadden er niet al te veel van verwacht. Maar ik vond het toch nog gezellig druk! Leuke sfeer hangt er ook met al die stelletjes met grootse plannen… Cute! Nu nog afwachten of mensen ook daadwerkelijk een trouwkaart van mijn ontwerp willen.

ZieĀ Beursbrochure DJK voor de pdf van het bruidsbeursmagazine die we uitdeelden. Ook door mij gemaakt. Zulk soort opdrachten, daar word ik blij van! Nu snel verder met het ontwerpen van nog meer kaarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *