Tv-serie: Revenge

Yep, we zijn ‘verslaafd’ aan een nieuwe serie: Revenge. Wat een lekkere serie!

De serie:
Het verhaal gaat over Emily Thorne die eigenlijk Amanda Clarke heet. De vader van Emily is bedrogen en bestolen geweest door de familie Grayson. Hij wordt beschuldigd van het neerhalen van een passagiersvliegtuig. Hij wordt beschuldigd voor terrorisme.

Na het overlijden van haar vader gaat Emily op heksenjacht naar iedereen die haar vader ooit kwaad heeft gedaan. Daarvoor gaat ze terug naar de Hamptons waar ze met haar vader woonde. Emily mag niet opvallen om haar plannen uit te voeren. Daarvoor ruilt met een andere meid van identiteit. Vanaf nu heet ze Emily Thorne. Haar vader heeft Emily een fortuin achterlaten. Bij alles wordt ze geholpen door Nolan Porter. Nolan heeft vanaf het eerste moment door dat zij eigenlijk Amanda is.

Haar vader heeft zijn priv├ęgeld in het bedrijf van Nolan gestopt, waarmee Nolan zeer succesvol is geworden. Na het overlijden van haar vader heeft zij 49% aandeel in zijn bedrijf. Waardoor ook Emily meer geld heeft dan ze ooit op zou kunnen maken.

Haar hoofddoel wordt Victoria Grayson. Op wie haar vader verliefd was, maar Victoria heeft hem bedrogen.

Zie hier voor de trailer.

Emily wordt gespeeld door Emily Vancamp. Die ken ik van de serie Everwood waar ze ook een hoofdrol heeft gespeeld. Verder vind ik in de serie vooral Nolan geweldig! Een vreemde eend in de bijt, maar o zo slim en uitgekookt! Heerlijk! Ook zitten er fijne bijrollen in de serie waardoor alles steeds anders loopt dan je zou verwachten. Een fijne spannende serie!

We zitten nu halverwege seizoen 1. Er zijn inmiddels 3 seizoenen uit, dus we kunnen nog even vermaken :).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *